Neteja amb dutxa d'aire

Neteja amb dutxa d'aire

La sala de dutxa d'aire està composta per una coberta superior, una carrosseria, un xassís, portes frontals i posteriors, un filtre secundari, un ventilador i funcions de control elèctric. Té els avantatges de l'estructura compacta, la solidesa i la durabilitat i el bon aspecte.
Xateja ara

Detalls del producte

FLB-1A

Principi

Un cop encès (premeu un botó per encendre-lo, premeu-lo de nou per apagar-se), la sala de dutxa d'aire entra en l'estat de treball i el personal pot iniciar el ventilador de baix soroll per a l'estat de la dutxa d'aire encesant-se al front. L’aire de la cambra de dutxa d’aire és comprimit pel pre-filtre Introduïu la caixa de pressió estàtica i pressioneu-lo pel filtre. A través del dispositiu de filtre secundari, l’aire purificat és expulsat a gran velocitat des del broquet del costat de la caixa. L’aire net bufat pot eliminar la pols que transporten les persones i les mercaderies. El propòsit d’eliminar la pols de la dutxa d’aire, després d’uns segons de temps de dutxa d’aire (es pot configurar el temps de bufat), l’alimentació d’aire s’aturarà automàticament i el personal pot obrir la part posterior i entrar a l’estudi de purificació.


Especificació

ModelFLB-1A
Nombre d’usuarisUn cop doble
Temps de dutxa del vent0 ~ 99S regulable
Nombre de broquets12
Diàmetre de l’orifici del broquetΦ30mm
Ruta de l’aire de les boquilles15~20m/s
Material de la boca del broquetacer inoxidable
Eficiència del filtrePer a la pols amb una mida de partícula ≥0,5μm, hauria de ser del 99,99%
Mida de la zona de dutxa d'aire700 * 760 * 1900mm
Dimensions1300 * 760 * 2050mm
Font d'alimentacióCA 3N 220V 50Hz
Potència (W)1100W
Pes (KG)250Kg
Dimensió i quantitat de filtres d’alta eficiència600 * 600 * 120 * 2pcs

Embalatge amp GG; Lliurament

baozhuang包装

Perfil de la companyia

Ningbo Scientz Biotechnology Co., Ltd. (codi de borsa: 430685) va ser fundada el 1989. L’empresa té la seu a la Zona Nacional d’alta tecnologia de la ciutat de Ningbo. És un proveïdor mundialment reconegut d’equips de processament de mostres biològiques i pioner en el sectoraplicació de la tecnologia d’ultrasons a la Xina. Xinzhi Bio és una empresa d’alta tecnologia que proporciona instruments científics relacionats per a investigació científica, educació, biomedicina, agricultura i silvicultura, protecció del medi ambient, petroli, nous materials i altres camps.

5
Hot Tags: bany net de dutxa, proveïdors, fabricants, personalitzats, comprar descompte
Ningbo Scientz Biotechnology Co., Ltd. (codi de borsa: 430685) va ser fundada el 1989. L’empresa té la seu a la Zona Nacional d’alta tecnologia de la ciutat de Ningbo. És un proveïdor mundialment reconegut d’equips de processament biològic de mostres i pioner en l’aplicació de la tecnologia d’ultrasons a la Xina. Xinzhi Bio és una empresa d’alta tecnologia que proporciona instruments científics relacionats per a investigació científica, educació, biomedicina, agricultura i silvicultura, protecció del medi ambient, petroli, nous materials i altres camps.

Investigació

You Might Also Like