PCR de Cycler de degradat de velocitat de calefacció

Adopta la calefacció elèctrica per augmentar la temperatura, refredar i refredar el compressor, ja sigui pre-desnaturalització a alta temperatura o emmagatzematge a llarg termini a baixa temperatura, es pot utilitzar durant molt de temps i realitzar l'automatització de tot el procés de l'experiment de PCR ( pre-tractament, cicle de PCR, ...
Xateja ara

Detalls del producte


Adopta la calefacció elèctrica per augmentar la temperatura, refredar i refredar el compressor, ja sigui pre-desnaturalització a alta temperatura o emmagatzematge a llarg termini a baixa temperatura, es pot utilitzar durant molt de temps i realitzar l'automatització de tot el procés de l'experiment de PCR ( pre-tractament, cicle de PCR, post-tractament).


La temperatura de la mostra és molt uniforme i els resultats experimentals tenen una alta sensibilitat, una especificitat forta, una bona repetibilitat i no és fàcil perllongar l'ús de l'envelliment per garantir l'efecte d'amplificació.


Es pot utilitzar tant en experiments de PCR tradicionals com en experiments de PCR in situ, i té la millor relació rendiment-preu.


El dispositiu de tapa calent evita que la mostra s'evapori i no requereix l'addició d'oli de parafina. Facilita l’anàlisi de la digestió enzimàtica i la seqüenciació del producte de PCR, que estalvia temps i neta.


El temps de temperatura establert en cada cicle es pot ampliar o escurçar automàticament per satisfer les necessitats d'amplificació de PCR a gran escala.

1


Hot Tags: termorregulador de gradient de velocitat de calefacció, proveïdors, fabricants, personalitzats, descompte de compra

Investigació

You Might Also Like