Introducció genètica intel·ligent

Introducció genètica intel·ligent

L’introductor del gen Scientz-2C es compon de l’instrument amfitrió, la tassa d’introducció del gen i el cable de connexió especial. FÀCILS principalment de la transformació elèctrica per transferir l’ADN a bacteris receptors, cèl·lules animals i vegetals, cèl·lules de llevat. Comparat amb altres mètodes, l’introductor de gens té avantatges d'una alta repetibilitat, alta eficiència, fàcil funcionament, control quantitatiu, etc. Al mateix temps, l'electrotransferència no té genotoxicitat, que s'ha convertit en una tecnologia bàsica indispensable de la biologia molecular.
Xateja ara

Detalls del producte

2

Manual del producte


La transformació elèctrica es pot utilitzar per transferir l’ADN a bacteris receptors, cèl·lules animals i vegetals i cèl·lules de llevat. En comparació amb el mètode químic, el mètode de conversió elèctrica pot obtenir una eficiència de conversió superior. En comparació amb altres mètodes, aquest mètode té una millor repetibilitat, un funcionament senzill i un temps estalvi i alta eficiència d’introducció, que s’ha convertit en una tecnologia bàsica indispensable de la biologia molecular.

El disseny integrat de l’instrument és senzill d’utilitzar i de mostrar intuïtivament. La descàrrega de pols controlada pel microprocessador adopta la interfície de diàleg home-màquina. El funcionament és senzill i intuïtiu i el rang de configuració de la capacitat i la resistència es perfecciona, de manera que l’experiment d’electroperforació de cèl·lules té una opció més àmplia en les condicions pertinents.


Característiques


  • Tota la màquina està integrada, el funcionament és senzill, la pantalla és directa

  • Descàrrega de pols controlada per microprocessador

  • Emmagatzematge de registres d’experimentació

  • Emmagatzematge personalitzat il·limitat del programa

  • Fàcil operació i poc temps de conversió

  • Alta eficiència de conversió

  • repetibilitatEspecificació


ModelScientz-2C

Forma de pols

decadència exponencial

Tensió de sortida d’alta tensió

400-2500V
Tensió de sortida de baixa tensió50-450V
Condensadors d'alta tensió1, 5, 6, 25, 30, 31UF
Condensadors de baixa tensió100UF, 125UF, 150UF ... 1675UF, 25 passos
Resistència de connexió50, 100, 150, 1600 ... Un total de 30
Sistema operatiuControl de microordinadors
Constant de tempsamb constant de temps RC, ajustable
Dimensió externa de l'amfitrió48 * 30 * 19cm
Pes net del motor principal10,5 kg
Mida de l’embalatge560 * 350 * 310 mmEmbalatge d'amplificador GG; Lliurament

baozhuang包装

Perfil de la companyia

Ningbo Scientz Biotechnology Co., Ltd. (codi d’estoc: 430685) va ser fundada el 1989. L’empresa té la seu a la zona nacional d’alta tecnologia de la ciutat de Ningbo. És un proveïdor mundialment reconegut d’equips de processament de mostres biològiques i pioner a laaplicació de tecnologia d'ultrasons a la Xina. Xinzhi Bio és una empresa d'alta tecnologia que proporciona instruments científics relacionats amb la investigació científica, l'educació, la biomedicina, l'agricultura i la silvicultura, la protecció del medi ambient, el petroli, els nous materials i altres camps.

5
Hot Tags: introductor de gen intel·ligent, proveïdors, fabricants, personalitzat, amb descompte de compra

Investigació

You Might Also Like