Màquina d'extracció ultrasònica

Màquina d'extracció ultrasònica

Sèrie homogeneïtzador utrasònica Scientz està dissenyat per aplicar un efecte de cavitació en un líquid mitjançant ones ultrasòniques. Es pot utilitzar per desintervenir cèl·lules de diversos tipus d'animals i plantes, virus, bacteris, teixits, així com per remodelar substàncies inorgàniques.
Xateja ara

Detalls del producte

Scientz-10T

Introducció


Màquina d'extracció ultrasònica és un tipus d'equip que utilitza una ecografia forta per produir cavitació, trituració i emulsificació en sòlid i líquid, i per extreure materials mitjançant l'addició de diversos reactius d'acord amb les condicions de reacció sota control de temperatura i agitació. Màquines d'extracció ultrasònica s'utilitzen àmpliament en l'ensenyament, la investigació i la producció en els camps de la bioquímica, microbiologia, química medicinal, química superficial, física, zoologia, agronomia, medicina i farmàcia.


Trets


  • La tecnologia d'extracció i separació ultrasònica pot augmentar el rendiment dels components extrets i escurçar el temps d'extracció.

  • La tecnologia de separació d'extracció ultrasònica no requereix calefacció durant el procés d'extracció i és adequada per a l'extracció de components a baixa temperatura.

  • Raonable tecnologia d'extracció i separació ultrasònica no canviarà l'estructura química dels components esmentats.

  • La tecnologia d'extracció ultrasònica és simple, pot augmentar la velocitat de producció, reduir el cost de producció de l'empresa, i augmentar l'efecte econòmic.

  • La tecnologia d'extracció i separació ultrasònica és fàcil d'operar, l'extracció completa, pot fer un ús complet dels recursos tradicionals de la medicina xinesa, i pot estalviar costos.

  • La tecnologia d'extracció ultrasònica pot eliminar o utilitzar menys extractant per reduir la contaminació de l'extractant.

  • Després de l'extracció de la tecnologia d'extracció ultrasònica, noves substàncies poden aparèixer sota l'acció de certes ones ultrasòniques, que és beneficiós per al descobriment de noves substàncies.

  • En alguns casos, fins i tot millor que l'extracció de líquid supercrític i l'extracció assistida per microones
Especificació


提取机 SCIENTZ-T 参数


Embalatge i lliurament


baozhuang包装

Perfil de l'empresa

Ningbo Scientz Biotechnology Co, Ltd. (codi d'estoc: 430685) va ser fundada el 1989. La companyia té la seva seu a la Zona Nacional d'Alta Tecnologia de la ciutat de Ningbo. És un proveïdor mundialment reconegut d'equips de processament de mostres biològiques i pioner en elaplicació de la tecnologia ultrasònica a la Xina. Scientz Bio és una empresa d'alta tecnologia que proporciona instruments científics relacionats per a la investigació científica, l'educació, la biomedicina, l'agricultura i la silvicultura, la protecció del medi ambient, el petroli, els nous materials i altres camps.

5
Hot Tags: màquina d'extracció ultrasònica, proveïdors, fabricants, personalitzat, comprar descompte

Investigació

You Might Also Like