Aparell de desgasificació TQ01

L'aparell degelador TQ01 es va desenvolupar d'acord amb la farmacopea xinesa, que s'utilitza per a la desgasificació amb aigua en la fase inicial del mesurament de la dissolució i la velocitat d'alliberament de la preparació sòlida. L'aparell adopta la desgasificació de la membrana a la desgasificació, i adopta sense escatimar ...
Xateja ara

Detalls del producte

L'aparell degelador TQ01 es va desenvolupar d'acord amb la farmacopea xinesa, que s'utilitza per a la desgasificació amb aigua en la fase inicial del mesurament de la dissolució i la velocitat d'alliberament de la preparació sòlida. L'aparell adopta la desgasificació de la membrana a la desgasificació, i adopta la bomba de buit sense escampar i la bomba d'aigua, amb els avantatges d'un bon efecte de desgasificació i de baix soroll, també es pot completar la desgasificació i la calefacció de l'aigua pura.

Característiques:

1. Mètode de desgasificació de filtració de membrana

La membrana de filtració adopta materials especials, l'obertura del filtre és tan baixa com 0.01μm ~ 0.2μm, es pot aconseguir una àrea de filtració d'una sola membrana de 15 ㎡, es pot aconseguir una velocitat de desgasificació del 95% i una alta eficiència de filtració.

2. Pistola de mostra manual

Tecnologia patentada, pantalla de terminal de cinta, pistola de mostra controlada. Es pot establir paràmetres de velocitat, volum, etc., no només en el mainframe sinó també en l'arma de mostra, és convenient utilitzar-la.

3. Tecnologia d'identificació biomètrica

El sistema de recanvi capacitiu d'empremtes dactilars pot reconèixer la identitat de l'usuari, evitant que el nom d'usuari tingui accés a la contrasenya tediós i fàcil d'utilitzar.

4. Control de calefacció PWM

Adoptar la tecnologia de control de calefacció PWM, SSR creuant a zero i el control compost de relé mecànic, no només evita la interferència i la reducció de la vida útil provocades per l'encès i apagat del relé mecànic únic al pic d'ona, sinó que també garanteix la fuga de potència relé d'estat sòlid únic.Serra i més fiable.

Paràmetres:

1. La membrana del filtre es degassa en línia i té una alta eficiència.

2. La bomba de buit sense pinzells Micro-DC, el valor de la pressió negativa pot arribar a 98Kpa, de baix nivell de soroll i de vida útil prolongada.

3. Micro-dc sense raspall per regular la bomba d'aigua integrada en miniatura, impulsació d'aigua, retroalimentació en temps real del trànsit, baix nivell de soroll i llarga vida útil.

4. Sistema de calefacció d'alta eficiència de baixa potència, adopta la interfície d'alimentació AC220V10 normal.

5. Pistola de mostra de flux ajustable a mà.

6. Sistema quantitatiu d'escala electrònica, alta precisió quantitativa.

7. Gestió multiusuari.

Indicadors tècnics

Grau al buit

98Kpa (el més alt)

Velocitat reguladora

30% -100%

Potència de calefacció

1500W

Volum de quantitativa

15L

Precisió quantitativa

10L ± 1%

Nombre d'usuaris

7

Nivell d'usuari

3

Programa d'usuari

99

La gravació es manté

128 * 366 dies


Hot Tags: aparells de desgasificació tq01, proveïdors, fabricants, personalitzats, descompte de compra

Investigació

You Might Also Like