Forn automàtic de precisió de buit de precisió

Els forns d’assecatge al buit s’utilitzen àmpliament en camps d’aplicació i investigació com la bioquímica, la farmàcia química, la investigació agrícola, la protecció del medi ambient, etc., per a l’assecat en pols, cocció i desinfecció i esterilització de diversos recipients de vidre. És especialment indicat per a ...
Xateja ara

Detalls del producte


Els forns d’assecatge al buit s’utilitzen àmpliament en camps d’aplicació i investigació com la bioquímica, la farmàcia química, la investigació agrícola, la protecció del medi ambient, etc., per a l’assecat en pols, cocció i desinfecció i esterilització de diversos recipients de vidre. És especialment indicat per a l'assecat ràpid i eficaç de substàncies oxidables sensibles a la calor, fàcils de descompondre i ingredients complexos.


Descripció del producte


1. Calefacció independent de prestatge, mode de funcionament valorat o programable, registres de corbes de temperatura en temps real.

2. Bombes estàndard de buit i port inflable, el conducte d'aire està equipat amb un filtre d'aire. Lliurament de doble aire manual i elèctric, que adopta una banda de segellat de silicona resistent a altes temperatures i d'alta integració, amb una bona estanquitat.

3. Limitador de temperatura independent: limitador de temperatura mecànic importat, fixeu el taller per limitar la temperatura.

image
image
image
image
3


Hot Tags: forn automàtic de precisió al buit, proveïdors, fabricants, personalitzats, compra de descompte

Investigació

You Might Also Like