Forn automàtic per assecar al buit el laboratori

Forn automàtic per assecar al buit el laboratori

El forn d'assecat totalment automàtic és el forn d'assecat més avançat disponible. Utilitza un sistema de control intel·ligent amb una precisió de ± 1 ° C. La programació de diverses bandes, la temperatura es pot configurar de manera arbitrària, un cop aconseguit el grau N, la temperatura és constant per a N minuts i, a continuació, ...
Xateja ara

Detalls del producte


El forn d'assecat totalment automàtic és el forn d'assecat més avançat disponible. Utilitza un sistema de control intel·ligent amb una precisió de ± 1 ° C. La programació de múltiples bandes, la temperatura es pot configurar de manera arbitrària, un cop aconseguit el grau N, la temperatura és constant per a N minuts i, a continuació, la temperatura s'eleva per N graus i la temperatura es manté constant per N minuts. (Els programadors habituals no expressen aquest propòsit).


1. La gran pantalla LCD mostra el grau i la temperatura del buit i múltiples conjunts de dades, temperatura intel·ligent i sistema de control del gas PID, temperatura de control amb precisió, sistema de control de grau de buit automàtic.


2. Disseny intel·ligent de temperatura i buit programable per satisfer els diferents requisits de l'experiment.


3. Port inflable estàndard, gasoducte equipat amb filtre d’aire per allargar la vida útil de la bomba de buit, els aparells manuals i elèctrics dobles de deflació, adoptant una banda d’enganxament de silicona resistent a altes temperatures i resistent a les temperatures, amb una bona estanquitat.


4. limitador de temperatura independent: limitador de temperatura mecànic importat, fixar el taller per limitar la temperatura.


Paràmetres tècnics


image
image
image
image
1


Hot Tags: forn de secat al buit automàtic de laboratori, proveïdors, fabricants, personalitzat, compra de descompte

Investigació

You Might Also Like