Incubadora bacteriana de coctelera

Incubadora bacteriana de coctelera

Resum de la incubadora bacteriana: el producte s'utilitza per a la protecció del medi ambient, prevenció d'epidèmies de sanejament, inspecció de medicaments, productes agrícoles i ramaders, etc. que s'aplica a institucions d'investigació científica, departament d'universitats i de fabricació. És una empresa especialitzada ...
Xateja ara

Detalls del producte

Incubadora bacteriana  

图片55_副本.jpg


Resum:
El producte s'utilitza per a la protecció del medi ambient, la prevenció d'epidèmies de sanejament, la inspecció de medicaments, el cultiu de bestiar i els productes aquàtics, que s'aplica a institucions d'investigació científica, departament universitari i de fabricació. Es tracta d'un equip especialitzat en temperatura constant per a l'anàlisi d'aigua, test de DBO, cultiu i emmagatzematge de bacteris, motlles i microorganismes, cultius de plantes i tests de cultiu de llavors.


Característiques:
Disseny d'humanització:
Té diversos conjunts de dades que es mostren en una gran pantalla LCD. La interfície d'operació es pot entendre i manipular fàcilment. (estàndard equipat)
Amb mirall d'acer inoxidable, arcs semicirculars a les cantonades per facilitar la neteja i l'espai entre els prestatges pot ser configurat per l'usuari.
Devolució a la Iniciativa Mundial per a la Protecció del Medi Ambient. Utilitzeu 134a, 406a refrigerant sense CFC, efectiu i estalvi d'energia. (Tipus "F")
Un forat de prova a l'esquerra del gabinet, amb un diàmetre de 25 mm / 50 mm, fa que la manipulació experimental i la temperatura siguin convenients. (opcional)

Hot Tags: Incubadora de coctelera bacteriana, proveïdors, fabricants, personalitzats, descompte de compra

Investigació

You Might Also Like