Codi d’ús de la centrífuga

- Jul 01, 2019-


1. Quan la centrífuga estigui en estat de pre-refrigeració, s'ha de tancar la coberta de la centrífuga. Un cop finalitzada la centrifugació, s’ha de col·locar el rotor extret al banc de proves i s’ha d’assecar l’aigua residual a la cavitat. En aquest moment, la coberta de la centrífuga està oberta.


2. Quan el rotor s'ha refredat prèviament, es pot col·locar la coberta del rotor a la plataforma de la centrífuga o col·locar-la al banc de proves. No el tornegeu al rotor, perquè si s’activa accidentalment, la coberta del rotor quedarà volant, provocant un accident!


3. Un cop tensat la tapa del rotor, assegureu-vos de tocar els dits entre les mans entre els dits la distància que queda entre el rotor i la tapa. Si hi ha un buit, destorbeu i torneu a apretar fins que es confirmi el buit abans que es pugui posar en marxa la centrífuga.


4. Durant el procés de centrifugació, l’operador no ha de sortir de l’habitació de la centrifugadora. En cas d’anormalitat, l’operador no pot apagar l’alimentació (POWER), premeu STOP. Ompliu el registre d’ús de la centrífuga abans del refredament previ.


5. No utilitzeu tubs centrífugs falsos i no utilitzeu l'envelliment, la deformació o les esquerdes.

El tub de centrífuga.


6. En cas de fallades de la màquina durant l’ús de l’instrument, contacteu amb el fabricant a temps per tal que es produeixi danys en el component.

TD4K