Ús de gran evaporador rotatiu

- Apr 25, 2019-


Els grans evaporadors rotatius s’utilitzen principalment per a la concentració, la cristal·lització, l’assecatge, la separació i la recuperació de dissolvents en la indústria farmacèutica, química i biofarmacèutica. El principi és el següent: en condicions de buit, la temperatura constant s’escalfa per fer que la botella giratòria giri a una velocitat constant, i el material forma un film de gran superfície a la paret de l’ampolla i s’evapora. L’evaporació del dissolvent es refreda mitjançant un condensador de vidre i es recupera en una ampolla de recollida per augmentar considerablement l’eficàcia d’evaporació. És especialment indicat per a la concentració i la purificació de productes biològics, que es descomponen fàcilment i es degeneren a temperatures elevades.

En el procés d’escalfament de temperatura constant s’utilitza el bany de circulació de control de temperatura i es pot seleccionar el bany de circulació de la biotecnologia de Ningbo Scientz, que té un rendiment estable, un preu de fàbrica i un servei postvenda atent.


L’evaporador rotatiu de l’empresa integra l’essència de productes similars a casa i a l’estranger i acumula experiència d’èxit a l’empresa. Ha format sèries 2L, 3L, 5L, 10L, 20L, 50L, cicle de disseny de productes, principis pràctics i econòmics. Tot és per a l’usuari.

图片1
微信图片_20190108133543