Quines són les característiques de rendiment de la incubadora microbiana?

- Jan 31, 2019-

1. La temperatura és un factor decisiu en el creixement dels microorganismes. El creixement cel·lular ideal i fort només es pot aconseguir quan la temperatura es troba dins d'un estret marge de tolerància per damunt de la temperatura òptima.

A temperatures ambientals que oscil·len entre 5 graus centígrads i 100 graus centígrads, les incubadores microbianes es poden utilitzar com a estàndard per proporcionar resultats precisos sobre aquest rang de temperatures. A través de la convecció natural o convecció forçada, per a la implementació precisa de tots els procediments microbians, té l'avantatge d'una calefacció ràpida i recuperació oportuna.

2. Les incubadores microbianes tenen nivells superiors als normals d'aïllament tèrmic. Això significa que fins i tot davant els canvis en les condicions ambientals, la precisió de la temperatura del llum no es veu afectada.

3. L'estructura de tancament de doble punt de disseny especial garanteix la seguretat de la porta.

4. La porta interna del vidre garanteix el rendiment segellat de la cambra interior del món exterior, i la monitorització contínua i sense obstacles del medi no afecta la temperatura constant.

5. La funció de recanvi reservada, pot permetre afegir algun equip auxiliar, com l'oscil·lador, en qualsevol moment.

6. Procediment de desinfecció: procés de desinfecció fins a 100 graus centígrads per contaminació generada durant el procés. La neteja de tota la cambra interior i la porta de vidre interior no deixen residus. Té la major seguretat de procés.

201806191623445402720