Què he de fer si el forn de freqüència intermèdia no funciona correctament?

- Jul 03, 2019-


El dispositiu pot començar, però l'estat de funcionament no és correcte.


Fenomen de falles: el dispositiu pot iniciar-se amb normalitat i fluïdesa quan l'alimentació s'eleva a un determinat valor, una sobretensió o una protecció contra corrent.


Anàlisi i processament: cerqueu la causa de la falla en dos passos:


1) Engegueu primer l'equip sense càrrega i observeu si la tensió pot augmentar fins al valor nominal. Si la tensió no ascendeix al valor nominal, i el corrent és de protecció contra sobrecorrent a prop d’un determinat valor de la tensió. Això pot ser causat per una tensió de condensació o un tiristor de compensació insuficients, però no s’exclou de l’encesa d’una determinada part del circuit;


2) Si la tensió pot augmentar al valor nominal, es pot transferir el dispositiu a un funcionament resistent per veure si el valor actual pot arribar al valor nominal. Si el corrent no pot pujar al valor qualificat i si el corrent és de protecció contra sobrecorrent en un determinat valor, això podria suposar una pertorbació actual. Presta especial atenció a la interferència del camp electromagnètic de mitjana freqüència i corrent gran a la part de control i a la línia de senyal.

3