Nou producte Màquina de forja de barres d'eines de ferreria

Moltes empreses segueixen utilitzant els equips de tubs electrònics o la freqüència intermèdia de tiristors antics durant els anys seixanta i setanta. Aquest tipus de màquina té els inconvenients d’un gran consum d’energia, un alt cost de manteniment i un funcionament problemàtic. Alguns fabricants utilitzen flama i carbó ...
Xateja ara

Detalls del producte


Moltes empreses segueixen utilitzant els equips de tubs electrònics o la freqüència intermèdia de tiristors antics durant els anys seixanta i setanta. Aquest tipus de màquina té els inconvenients d’un gran consum d’energia, un alt cost de manteniment i un funcionament problemàtic. Alguns fabricants utilitzen estufa de flama i carbó per a la soldadura de metalls i la forja a la calor. Aquest procés té els desavantatges d’un cost elevat, d’escala d’òxid de superfície gruixuda, de control de la temperatura de calefacció difícil, i difícil de garantir la qualitat de la peça.


Els components principals d’aquest producte són els productes importats, que fan que la potència, la qualitat i el rendiment de l’equip arribin al nivell avançat nacional, el funcionament és senzill i convenient, i l’eficiència de la producció millora considerablement.

Aquest equipament és especialment indicat per a l'enfosquiment del tractament tèrmic, el recuit, la desmagnetització de tubs d'acer, el metall mitjançant forja de calor, el modelat per extrusió, la soldadura per soldadura, etc.


Paràmetres tècnics


image
3


Hot Tags: nova màquina de forja de ferreteria de productes, proveïdors, fabricants, personalitzats, compra de descompte

Investigació

You Might Also Like