Requisits de reparació de bomba de buit per reemplaçament de peces

- Jun 20, 2018-

En el procés de reparació de la bomba de buit, la precisió i la qualitat de les peces són particularment importants per al rendiment després del manteniment de la bomba. El personal de manteniment no ha d'entendre l'estructura mecànica i el seu principi, i prestar atenció a la precisió i la tolerància entre les parts. Els diferents accessoris de qualitat i la seva precisió d'especificació del model tenen un impacte significatiu en el rendiment del conjunt de la bomba.

Actualment, el mercat d'accessoris de la bomba de buit és desigual en la qualitat i la precisió del producte. Alguns clients utilitzen accessoris de material inconvenients per reduir costos i el funcionament a llarg termini és extremadament desfavorable per al rendiment de la bomba. Per tant, abans de substituir les peces, els accessoris han de passar per una inspecció tècnica per garantir nous accessoris. La qualitat compleix els requisits i elimina problemes innecessaris.

En el procés de manteniment de la maquinària de construcció, el personal de manteniment de la bomba de buit ha d'entendre l'estructura i el principi de l'equip de buit i analitzar la causa del fracàs. És impossible concloure cegament la causa del fracàs i provocar nous problemes. A través de l'anàlisi de fallades, no només podem jutjar la naturalesa i la causa d'un error, però, el que és més important, podem aclarir la falla i proposar mesures efectives de millora. Quan el buit es considera insuficient, no es verifica la causa del fracàs, i la pressió de treball del sistema és elevada cegament, provocant danys en el segell d'oli, canonades i components hidràulics. Aquests mètodes informals de manteniment estan disponibles en situacions d'emergència, però no es poden utilitzar durant molt de temps. Han d'identificar fonamentalment la causa del fracàs i adoptar un mètode de manteniment formal per eliminar el mal funcionament. Per tant, en l'anàlisi de fracassos, a partir del fenomen del fracàs, combinat amb el principi de funcionament i l'estructura dels equips mecànics, mitjançant la detecció d'equips o l'ús de mètodes tradicionals de diagnòstic de falles, per determinar la causa i la ubicació del fracàs , no ha de ser "indiferent, cegament, gran Elimina la gran descàrrega". Després d'analitzar la falla, necessitem que el personal de manteniment adopti mètodes correctes i efectius per reparar l'equip.

Atès que un personal de manteniment va reparar cegament, de vegades per estalviar temps, es van utilitzar peces que podrien reparar-se per soldar-les a la mort, i eventualment no es podien desmantellar les peces, cosa que va provocar dificultats per a un manteniment posterior. Per exemple, quan el pin del pistó s'instal·la, el pin del pistó es dirigeix directament al forat del pin sense calefacció del pistó, de manera que la deformació del pistó s'incrementa fàcilment, l'el·lipticitat s'incrementa i el pistó és inestable durant l'operació; a més, un cert personal de manteniment creu erròniament que el cargol Com més estret sigui el cargol, millor s'incrementarà cegament el parell del cargol, de manera que el tancament sembli que es deformi, també pot causar rosques o rosca del cargol, que afecta la qualitat de la reparació.

Les peces s'han de netejar bé abans de reemplaçar-les

En el manteniment de les bombes de buit, especialment en entorns de manteniment deficients, el nostre personal de manteniment ha de fer tot el possible per garantir la neteja de l'equip. A més, per utilitzar l'agent de neteja adequat, està prohibit utilitzar netejadors alcalins per evitar la corrosió i l'oxidació de les peces, especialment aquelles peces de precisió. A més, els components d'alumini i coure no són fàcils de netejar amb netejadors alcalins. Els components de cautxú no s'han de netejar juntament amb altres components d'acer en gasolina, dièsel i netejadors àcids i alcalins.

Durant el manteniment de la bomba de buit, si no es presta atenció a la neteja d'impureses a la superfície del component o a mètodes de neteja inadequats, això provocarà un deteriorament i deteriorament dels components, el que afectarà greument la qualitat del servei i la vida útil de la bomba de buit després de la reparació.