Què és la bomba de buit per a l’evaporador rotatiu?

- Jul 15, 2019-

Els evaporadors rotatius són un tipus habitual d’equips utilitzats en laboratoris químics i s’han d’utilitzar conjuntament amb una bomba de buit. L’evaporador rotatiu s’utilitza principalment per destil·lar dissolvents orgànics. La bomba general d’aigua i la bomba d’oli no tenen resistència a la corrosió. Després d’un període d’ús, l’interior de la bomba de buit serà corroït pel gas volatilitzat pel dissolvent orgànic, provocant danys. Es recomana triar un diafragma resistent a la corrosió. Bomba


Els components interns de la bomba de buit de diafragma resistent a la corrosió estan fets de material PTFE amb bona resistència a la corrosió. Per exemple, les parts de contacte intern i de gas de la bomba de diafragma permanent resistent a la corrosió són de PTFE, i la carcassa exterior i l’interruptor també es tracten amb tractament anticorrosió.


A més de la protecció contra la corrosió, es recomana bombes de buit amb ampolles pre-tampó. Les ampolles tampó impedeixen que alguns líquids que no es condensin completament siguin directament introduïts a la bomba de buit. La injecció directa a la bomba de buit pot danyar la bomba de buit, de manera que l’ampolla tampó és excel·lent. Protegiu la bomba de buit. Es pot recomanar mantenir la bomba de diafragma. Aquest tipus de bomba de buit està equipada amb un calibre de buit i una vàlvula reguladora de buit, a més de l’ampolla tampó, que pot ajustar fàcilment el grau de buit.

2XZ-4 02