Què fer si el rodament s'escalfa durant l'operació de la bomba de buit?

- Jun 20, 2018-

Atès que la bomba de buit es formarà sota un accionament d'alta velocitat, la velocitat de rotació del rotor formarà un coixinet que suporti la calefacció del rotor. En general, la formació d'una bomba de buit amb sobreescalfament té els següents motius.

1 craqueig de vàlvules

Quan s'esgota una placa de la vàlvula, la pressió a banda i banda de l'impulsor es desequilibrarà, la força axial del rotor es produirà, la càrrega del rodament s'intensificarà i l'operació a llarg termini provocarà la pujada de la temperatura del rodament. En aquest cas, substituïu la placa de la vàlvula a temps.

2. Falla del segell d'eix

Quan l'arrel d'embalatge del segell de l'eix està danyada o el pas de l'aigua de segellament està bloquejat, es formarà aire per ser aspirat al cos de la bomba a partir d'aquestes esquerdes danyades, que formaran el rendiment d'aspiració i escapament de la bomba. Si només falla un costat del segell, es formarà un desequilibri a cada costat de la pressió del rodet, la força axial del rotor, la càrrega del rodament augmenta, de manera que la temperatura del rodament augmenta.

La força de pre-tightening amb 3 portes és massa gran

Aquesta situació promourà la reducció de l'aclariment de l'acoblament o no de jugar, el que provoca l'escalfament de l'escalfament.

4. La sensació

Quan el cos de la bomba o la sensació del rodament són grans, l'aspecte de la temperatura del rodament serà massa elevat. Mireu la bomba per conèixer la causa de la sensació i eliminar la sensació. A continuació, es recuperarà la temperatura del rodament.

5. Aparença llisa

L'augment de la quantitat de greixos suaus és massa petit o el tipus de greix suau no es troba, i pot trigar molt temps a utilitzar-se o la greix es pot contaminar per formar calor resistent. En aquest moment, hauríeu de comprovar el tipus de greix suau, demanar al fabricant la quantitat adequada i ajustar la greix sua per recuperar la temperatura del coixinet.

6. Danys en els coixinets

Una vegada que el cos del rodament del rodament i la gàbia del rodament estiguin danyats, apareixerà l'aparença del sobreescalfament del rodament. El dany als rodaments requereix la substitució oportuna dels rodaments nous.