Evaporador rotatori de laboratori amb bany d'aigua

Els evaporadors rotatius de laboratori amb banys d'aigua són adequats per a operacions de reflux, evaporació ràpida de grans quantitats de dissolvent, concentració de components menors i processos de reacció que requereixen agitació. Característica • La visualització digital tant de velocitat de rotació com de temperatura de calefacció permet ...
Xateja ara

Detalls del producte

Els evaporadors rotatius de laboratori amb banys d'aigua són adequats per a operacions de reflux, evaporació ràpida de grans quantitats de dissolvent, concentració de components menors i processos de reacció que requereixen agitació.


Característica


• La visualització digital tant de velocitat de rotació com de temperatura de calefacció permet un control òptim de tots els processos de destil·lació

• L'elevació automàtica del motor allibera el matràs evaporat a una posició segura en cas de fallada d'energia

• Bany de calefacció de 5 litres i una àmplia gamma de temperatures des de la temperatura ambient. fins a 180 ° C. El mode de calefacció d’aigua / oli només es pot canviar mitjançant un commutador.

• Temperatura de protecció contra sobreescalfament a 220 ° C

• Interval de velocitat de 20 a 280rpm, i el funcionament de l'interval en les direccions del rellotge i del sentit antihorari per al procés d'assecat

• Condensador patentat (superfície de refredament 1700cm²) amb excel·lent efecte de refredament

• El mecanisme d’expulsió garanteix l’eliminació fàcil del matràs d’evaporació

• L’anell de segellat de doble primavera patentat fet de PTFE proporciona un excel·lent rendiment de segellat

• La funció remota proporciona control de PC i transmissió de dades


Ningbo Scientz també produeix un bany d'aigua circulant per a evaporadors rotatius. Abans de comprar, digueu-me, les vostres necessitats, us equiparem amb un equip complet.

1
恒温 槽 配套 旋 蒸 01


Abans que s’iniciï l’evaporatori rotatori, s’han de netejar i netejar tots els tubs i equips de procés després de la instal·lació i la inspecció (en endavant, “bufat”).


L’objectiu de l’evaporador rotatiu és eliminar les deixalles i la grassa que queden en el procés de construcció i enganxats a la paret interior mitjançant la depuració i l’esbandit de les reaccions físiques i químiques del medi fluid com, per exemple, vapor d’aigua i solucions químiques. soldadura i rovell, etc., per evitar l’obstrucció de canonades i equips provocats per l’evaporador rotatiu quan es posa en marxa la màquina de prova; danys a màquines, vàlvules i instruments; contaminació de catalitzadors i solucions químiques, afectant la qualitat del producte i prevenint accidents de combustió i explosió; un important procediment de prova per assegurar la posada en funcionament de la unitat i la producció segura a llarg termini.


Hi ha molts tipus de canonades i equips al petit evaporador rotatiu. Les condicions del procés, els materials i les estructures són diferents, de manera que el mètode de depuració és diferent.


Hot Tags: evaporador rotatiu de laboratori amb bany d'aigua, proveïdors, fabricants, personalitzats, comprar descompte

Investigació

You Might Also Like