Analitzador de PCR per a màquines de prova de DNA

Aplicació adequada per a kits PCR domèstics i estrangers per a malalties infeccioses (virus de l'hepatitis, bacil de la tuberculosi, malalties de transmissió sexual per ETS, eugenèsia, micoplasma, clamídia, paràsits, etc.), tumors (P53, helicobacter pylori, etc.), investigació científica (genètica) identificació, ...
Xateja ara

Detalls del producte


Aplicació


Adequat per a kits PCR domèstics i estrangers per a malalties infeccioses (virus de l'hepatitis, bacil de la tuberculosi, malalties de transmissió sexual ETS, eugenèsia, micoplasmes, clamídia, paràsits, etc.), tumors (P53, helicobacter pylori, etc.), investigació científica (identificació genètica) , tipificació de virus bacterians, etc.)


Paràmetres


1. Memòria flash interna per a 10000 fitxers PCR típics en carpetes configurables lliures.
2. La temperatura de la tapa calenta i el mode de treball de la tapa calenta es poden configurar per satisfer les diferents necessitats de l'experiment.
3. Reiniciar automàticament després de la fallada de corrent. Quan es restableix l’alimentació, pot continuar executant el programa inacabat.
L'informe 4.GLP registra cada pas per proporcionar un suport de dades precís per a l'anàlisi de resultats de l'experiment.
5. Gestió de la sessió d'usuari, permís de tres nivells, funció de protecció de contrasenyes per garantir la seguretat de les dades.
6. Compatible amb dispositius com el ratolí i el teclat i capaç de transferir dades i realitzar actualitzacions de programari mitjançant unitat USB.
7.Doneu suport USB i LAN per actualitzar el programari.
8. Una computadora pot controlar molts conjunts de PCR a través de la connexió de xarxa.
9. La impressora de tipus Bluetooth com a opcional, registra fàcilment la informació.
10.Supereu la funció d'alerta per correu electrònic quan s'hagi acabat l'experiment.

GT9612

GE9612TS


Hot Tags: màquina de prova dna, analitzador de pcr termociclador, proveïdors, fabricants, personalitzat, compra de descompte

Investigació

You Might Also Like